driftig

Alla inlägg den 18 september 2012

Av Maria - 18 september 2012 22:45

Varför dör fiberboxen just idag då man SKA SE "Svenska Hollywoodfruar" ett av mina få MÅSTE SE i TV-väg...??? Skräplåda till box säger ja bara, hoppas reparatören kommer imorgon som lovat av Telia!

Nu är ju även internet och hemtfn döda... :( men har bestämt mig för att imorgon sätta mig och göra annat datajobb ist! Blir ett worddokument med text till hemsidan och bildredigering! (hoppas båda barnen tycker det är ok oxå...) ;-)

Av Maria - 18 september 2012 13:49

På hemmaplan igen efter en skön vecka i soliga, varma, sköna Egypten. Min andra resa till Egypten och denna gång Hurghada, sist var det Sharm El Sheik. Tror jag gillade Sharm El Sheik bättre om jag skall välja turistort.


Mycket tid (mest tid) tillbringades vid barnpolen, Klara var (är ju) tokig i att bada och vara i vattnet. John trivdes fint i skuggan under parasollen. Blev väl inte lika mycket "steka i solen" som det annars blir när man är på solsemester men det var inte dumt under parasollet heller...

Min plan var ju att kunna träna lite inför Lidingö även på semestern... Men ne he det skulle inte funka... Att springa utomhus var ju förståss omöljligt i den hettan (32-35 grader i skuggan) och givetvis så var det GYMMET som var under renovering...enda stället som det var restaurering på G på hela hotellet det var där... Så himla typiskt....

Jaja veckan flöt på fint ändå, lata sig och äta och dricka gott det funkade det med!

Flygresan både dit och hem gick fint, var lite fundersam hur det skulle gå med de två små (John, 4 mån och Klara 21 mån) men det gich bra i de fem timmar resan tog. Längre än så vill jag def. inte resa med dem än på några år...


Det som var trist var att Klara blev förkyld de sista dagarna och var inte alls med på noterna...men det är ju sådant som kan hända. Någon släng av "turistmage" ingick oxå i resan men inget som var påtagligt störande utan gick över snabbt med några Lopatol!

Bilder från resan kommer så småningom då jag kollat igenom och ladat från kameran till datorn.

Nu är det m.a.o alltså bara att börja spara och gneta till nästa resa...


 

Klara redao för stranden!

Presentation


Min blogg handlar om livet hos oss... Bland annat om träning, kost, matlagning, om familjeliv och om våra hundar som ingår i vår familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards