driftig

Alla inlägg den 25 september 2012

Av Maria - 25 september 2012 22:34

Så var det idag... Första stopp Elgiganten och därblev det en ny dator, en Acer blev det. Samt en ny skrivare kablar och grejer till HDMI anslutning och allt vad det skall vara så det blir alltid kostsammare än vad man tänkt... hehehe  


Efter det var både jag och barnen hungriga, Klara och John intog maten i bilen...nappflaska och en barnmatsburk. Själv åt jag sedan på "Chili Wook" på Marieberg Galleria, Klara åt förstås då hon med, smakade av mig och så en stor talrik grönsaker. (hon är galen i gurka och tomat) Tog lite extra av ris och nudlar, (kolhydrat laddar ju...) sådant jag annars inte tar mest av direkt då jag älskar deras olika wooker där mmmm....mums.....


Ett obligatoriskt besök på Lindex där jag hittade en "söt" onepiece jag tänkte till Klara men nix den ville hon inte ha när jag frågade om hon ville ha en sådan "haäe haäe" sa hon bara och skakade på huvudet (nej på Klara språk) Blev en till John istället och klänning i turkos till Klara!


Mötte en tjej från jobbet utanför, kände knappt igen henne - 35 kilo minus på henne - WOW så himla snygg hon var!! Ett kärt besvär hade hon oxå, kläderna i garderoben var för stora. :-) Är så glad för hennes skull att hon lyckats så bra och kämpar på med envisa kilon!


Framkallade lite foton från Klaras dop med som inte blivit av, det var en fin dag och kul att se fotona på print!

 
Jag, pappa Conny, gudfadern Rickard och gudmor Eva, Klara och så prästen!


 
Dukningen

Fotona är tagna av mitt super duktiga kusinbarn Hanna Andersson!


Knäskydd, löparkeps blev oxå handlat sdan var jag helt slut... Men barnen var kanon duktiga och på topp humör hela långa shoppingdagen :-)


En annan sak som hänt här hemma är ny dörr mellan källarplan 1 och garaget - det kommer bli kanon när det är klart med lister och färg på plats med!


Före bild:
 



Presentation


Min blogg handlar om livet hos oss... Bland annat om träning, kost, matlagning, om familjeliv och om våra hundar som ingår i vår familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards